11 februari, 2008

Härligt att spinna loss...

... med allt nytt material. Det är det bästa med nytt scrapgrejjs. Kan inte hejda nyfikenheten och kreativiteten liksom. Knåpade ihop en layout ikväll som jag har scannat in. Ett försök till att låta er se den redan ikväll. Ja, jag lägger ut den, men i morgon ska jag fota den, det blir aldrig bra färger med scannern. Tyvärr!

8 kommentarer:

Lotta sa...

Så fin den blev. Gillar pappret med dom små blåa bommorna på och tokgillar blomrankan som är bokom fotot uppe i hörnet. Såååå snygg, vad är det? Stämple, rub ons.....vad?

Minimalla sa...

Åh så fin!!

Lisbet sa...

Hej hallo..
Hos dig har jag nog inte varit förr men har stannat till och tittat på dina alster. Har rattat in sportradion på radion, skaffat mig en stor kopp kaffe och tänker medans jag lyssnar på Skidskyttet surfa runt och infånga lite inspiration från scrappare.

Anonym sa...

Hej!
Visst är det underbara paket! Jag blir bara mer och mer nöjd för varje gång!
Sicken liten sötnos och sicken fin layout! Nu ska jag kasta mig över mitt paket!

Hur går det med ditt fiskande?
Kram
Annika

Hanna sa...

Vilken superfin LO!

Pylle sa...

hej hej! tack för titten och för kommentaren kunde inte låta bli att säga min mening där du vet :)
super härlig lo du har här ovan. Kram på dig.

Pylle sa...

ja det blev minst sagt ett uppskruvat ämne, ja precis du har ju absolut inte kritiserat dem men som jag skrev man måste ju ha rätt till en åsikt och det trodde jag att man fick ha på fl utan att det skulle spridas över hela scrappvärlden. Jaja nog om det nu, nu har vindarna stannat av lite. // Elin

Unknown sa...

Jättehärlig LO - underbara dekos!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...