31 mars, 2007

Barnen då... Ja, å sambon!

Å vad har barnen gjort idag då? Jo, F har varit med sambon ute i trädgården över halva dagen och grävt och grävt och grävt. Tyvärr har jag inte en enda bild på det, eftersom jag bara har varit inne hela dagen och grejjat. H har sovit, ätit, lekt, ätit och ätit och sovit. Han var faktiskt också med mig och storhandlade.

Vi håller på att lägga igen två jätterabatter (+ tillhörande plattgång mellan dessa två) som fanns på vår tomt när vi köpte huset. De var enorma (säkert minst 3 meter breda allt som allt med plattgång och rabatter och 15 meter långa)och inget som varken jag eller sambo var intresserade av att sköta. Inte för att det fanns tid heller, men bristen på intresse var den största anledningen till att vi avvecklade dem. Nu ska det sås gräs istället.

Nä, trädgårdar ska vara enkla att sköta. Helst av allt borde det vara så att när man en gång rensat bort ogräset så borde det hålla sig borta. Men, så enkelt får det väl bara inte vara. Sen ska det helst också vara stooooora buskar och/ eller blommor som syns mycket och som täcker de där förb... ogräsen som alltid envisas att dyka upp precis efter att man just rensat bort dem.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...