01 juli, 2012

.: Sysselsättning idag :.

Jag bjuder på ytterligare ett inlägg idag. Dagen, som vi inte visste vad vi skulle göra med, eftersom det skulle regna... I slutändan så har det inte regnat särskilt mkt. Någon regnskur. Hur som helst så bestämde vi oss för att åka till Ikea och köpa sådana här garderober (den längst till vänster i bild, fast med ljusblå dörrar) till lilla A. Hon har en stor låda och tre små sedan innan, men nu ville vi att hon vi jag skulle kunna hänga upp alla hennes fina klänningar och tunikor för att få bättre överblick över dem. Sagt och gjort, vi åkte iväg! Pojkarna var jätteglada för de älskar att vara på lekstället, eller leklandet som de säger.. ni vet inne på Ikea så får man lämna sina barn i en timme sedan kan föräldrarna gå runt i lugn och ro ett tag och titta på det de vill titta på. Väl framme fick pojkarna vara där de ville vara och föräldrarna göra det de ville göra i lugn och ro. Naturligtvis hittar vi, jag saker man inte tänkt att man behöver, men som man faktiskt behöver ändå. Såsom servetter, sexpack vardagsglas på fot, salladsslunga, sugrör och klädnypor. Allt för 124 kr. Det är värt det!

Vi hittade också exakt den garderoben vi ville ha, med inredning och allt. Tyvärr var dörrarna slut på lagret så det blev inget köp. Tänk om ljusblå dörrar inte kommer in i lager igen så står vi där med stomme och inredning. Tänkte kanske att om vi hinner så kollar vi om det finns på Ikea i Göteborg när vi ska dit i slutet av denna veckan.

Bjuder slutligen på en layout också. Ett riktigt favvisfoto och en riktigt rolig layout att göra. Kladdade med gesso och gjorde avtryck med en toarulle (ringarna på lo:n), jag sydde många ggr runt fotot för att få till en tydlig inramning och sedan dekorerade jag med stickers, knappar och floss.

Lägg till bildtext

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...