14 juli, 2012

.: Produktiv dag :.

Lång sovmorgon även idag, så underbart skönt. Åt frukost och sen bestämde vi oss för att vi skulle cykla till Antikt och annat, eftersom svärmor hade sagt att där fanns ett fint bord med stolar, ett barbord med stolar etc. Sagt och gjort... Efter halva vägen drar H i backen. Gråt naturligtvis och det enda vi upptäcker på honom var lite skrapad armbåge. Men, eftersom det var det enda vi såg och det enda han kände så fortsatte vi. När vi var framme och inne i butiken så säger han att han har ont i pannan. Å mkt riktigt, en rejäl bula har han fått och han vill inte längre vara kvar. Bara att cykla hem, ringa sjukvårdsrådgivningen för att förhöra sig om ev. hjärnskakning. Allt var lugnt så länge H var i ett rätt normalt tillstånd och han skulle inte rusa omkring. Ifall han började kräkas skulle vi komma in med honom. Dagen har förflutit bra, H har varit lugn och på eftermiddagen märkte man på honom att han började vara som vanligt igen. Tack och lov!

Efter hela den här incidenten så började jag grundmåla vårt räcke utanför entrén. Det ska bli vitt och målas i två omgångar. Tycker det är väldigt roligt att måla. Målningen följdes upp av att jag klippte nästan hela gräsmattan och att sambon började sätta upp stolpar till nya staketet. Nu sover barnen, tror jag, och vi ska snart äta räkor. Mums!

Tänkte också att jag skulle visa en layout som inte blivit visad tidigare. Den är med foton från förra påsken då lilla A skulle följa med sina bröder som påskkärring för första gången. Den är inte gjord med någon avancerad teknik över huvud taget, bara lite pappersremsor, presentsnöre, blingpärlor och bokstäver.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...