22 februari, 2010

.: Snörelaterat :.

Har passat på att vara ute lite idag i snön. Det snöar fortfarande massor! En hel del snö har letat sig ner och den har legat stadigt sedan strax innan jul. Det i kombination med att det är runt 60 cm är faktiskt helt otroligt. Det har inte hänt sedan jag flyttade ner och Fredrik säger att han inte kan komma ihåg att han har upplevt så här mkt snö på hemmaplan någon gång! En annan är ju van...

Barnen älskar snön, fram för allt det lilla F:et. Han dundrar fram, hoppar, studsar, slänger sig i snön, gör snöänglar, åker snowracer, kastar snö etc.

Lille H är också en stor snöälskare. Han äter tyvärr desto mer, annars är hans beteende rätt lika storebroderns. ;-) Enda skillnaden är väl att han inte vill vara ute och leka i den lika länge.

Lilla A har haft skopremiär idag. Alldeles för stora, men ändå en nödvändighet för denna aktivitet. Hon tycker det är fasligt roligt att åka pulka och vagn och verkade tycka att det var rätt okej att bli placerad i snön.

Så, håll till godo! Här är ett gäng foton från för några timmar sedan. Vem vet när vi får uppleva detta nästa gång i Småland?

Först ut är H.



Sen vår lille spexare F.



Lilla A nerstoppad i en driva men ändå glad!



På denna bild får man en liten uppfattning av mängden snö. Det går till strax över knäna på sambonbambon.



Syskonskaran!



Å denna bilden är ju också rätt unik i sig. Jag är med på bild - det händer... nästan aldrig!



Så här rosig och fin ser lilla A ut efter en kortare runda i pulkan. Sötpluttan!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...