12 augusti, 2007

Du är det finaste jag vet!

Här är ett ganska nytt alster som jag gjort. Det är med i veckans utmaning på Familjeliv. Jag lägger ut det i min blogg nu. Tyvärr har bandblomman knycklats till lite i scanningen... Allt papper utom ett är från Sassafras. Det är från mitt tidigare favoritpappermärke, nämligen Chatterbox. Sen har jag också använt saker som jag fick i RAK från Bitte71, thickers från AC, brads, floss och svart penna.

7 kommentarer:

Malin sa...

Hur snygg som helst!!!! Underbara färgkombos. Du border skickat in den till tidningen, den påminner om en av skisserna:)!

Anonym sa...

Ljuvligt söt LO!

Anonym sa...

Har redan hunnit shoppa upp 2000 hos meandi. Undrar just om du var på samma kickoff som min granne. Hon var i Småland på lördagen. Det är så fina kläder! Köper du några grejer till scrapbookingen på e-bay förresten? Ska finnas mycket billigt där!

Anonym sa...

Hur fin som helst!
Kram
Annika

Anonym sa...

Jättefin LO.
Gillar färgvalet och utformningen.

Monica

Anonym sa...

Underbar: vackert foto och härliga färger! Jag satt och funderade som en besatt över vart jag sett det turkosa bandet ngnstans (när jag såg den i utmaningen): så kom jag på att det nog var det jag skickat till dig:-D Då trillade poletten ner att det förmodligen var ditt bidrag:-D

Erica sa...

Supersnygg LO! Och vilka fina kläder du köpt till killarna.
Vi springer kanske på varann på mässan. Jag har dessvärre inte sparat några pengar :-(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...