11 maj, 2009

.: Stan hela dagen :.

Vilken dag! (repris på gårdagens rubrik) Till staden (som det regnar i oftast...)med hela stora familjen. Fotografering - vilket äventyr! Det känns liksom inte som någon idé att säga att man inte är nöjd med hur man ser ut själv på det enda lilla kortet som alla tittar in i kameran samtidigt på. Inte när de tre barnen annars tittade åt olika håll på ALLA de andra försöken. Nä, då nöjer man sig med det, nästan hur illa det än ser ut. :-o

Nya plantor har det blivit också, två hallonbuskar, en krusbärsbuske, lavendel och... var det ngt mer? Jo, amplar också! Nya sandaler till båda pojkarna, de fick likadana och testade springkvalitéen redan i butiken genom att springa inte bara ett varv runt på hela stället, utan säkert en fyra-fem varv. Väl ute från Skokanonen så gick vi in på Corporate Express (papper, pennor, pyssel, leksaker etc. (= leverantörer av mkt material till skolor och dyl.) Det första som händer är att vi blir bjuda på fika och jag passar på att ge sessan mat också. Sen får vi väl säga att detta är det enda stället på hela dagen som det inte fungerade sååå bra. Den sanna syskonkärleken utbröt när bröderna valt ett paket om fem bilar och vem som skulle ha vilken och framförallt, vem som skulle bära förpackningen till bilen. :-o Mamman köpte målardukar, penslar, maskeringstejp och vattenfärger. Pappan köpte batterier.

Härnäst, Fredriks värsta butik (Lindex). Äldsta barnet behövde nya byxor och mamman en ny amningsbh. Jeans, amningsbh och naturligtvis sötaste klänningen med tajts till sessan + en sovpåse (oooo, så praktiskt!). Sista anhalten blev Jula där det införskaffades en spade för att kunna sätta ner ovan nämda plantor i jorden.

Ja, eller det trodde vi då var sista anhalten, nu visade det sig att jag ju skulle åka förbi Babyproffsen också och köpa en ställning som man kan lägga barnet i när man badar det. Också mkt praktisk uppfinning! Här har ni den, men jag köpte en roooosa.


(bild från www.babyproffsen.se)

Detta inlägget var tänkt för att visa upp mitt allra senaste scrapalster. Det visas just nu på Swe och jag är så glad att jag fått ihop något öht. Nu gäller det bara att hålla i trenden.

2 kommentarer:

(Favvis)Maria sa...

Jättefin och söt bebis!

Miss Goldie sa...

Grattis till lilltjejen! Förstår att du gillar att frossa i rosa nu efter 2 grabbar :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...