30 maj, 2011

.: Måndag morgon :.

Det är måndag igen och det betyder skiss på Swescrapbook. Har faktiskt hunnit scrappa en sida denna gången. Mellan alla sjukdomar fick jag lite tid över. Efter vattkopporna har H nu fått scharlakansfeber. Igår kväll fick han troligtvis en allergisk reaktion mot penicillinet så just nu sitter jag här och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp. Suck! Jag vill veta om det är så att han har fått en reaktion eller om det är så att han inte har scharlakansfeber utan ngt annat ändå (det hör tydligen inte till scharlakansfeber att få svår klåda). Men, medans jag väntar på telefonen så kan jag lika gärna blogga lite.

Igår var vi på konfirmation i grannbyn. Mysigt! Det blev nästan hela dagen och H höll igång hela dagen. Det är faktiskt bara på kvällarna som han säckar ihop fullständigt och igår kväll tog priset alla kategorier.

Vi har också ett projekt på G som aldrig tycks ta slut. Renovering och ombyggnad. Vi har bytt tak på huset och sen så har vi delat på Fs gamla rum så att alla tre barn ska få varsitt rum. Det är detta som drar ut på tiden. Gaaah, det tar evigheter tydligen...

Men, hur som helst, anledningen till detta inlägg är ju faktiskt detta. Min layout om våra vattenmelonmonster. Fotona är från förra sommaren. Har grejjat en del med tagsen, en av dem kan ses som detaljbild under layouten.
vattenmelonmonster

Detaljbild, tag som jag först målat med akrylfärg och sedan lagt på genomskinlig krackeleringfärg. Sist men inte minst drog jag över tagsen med distress ink.

melonmonster detalj1

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...