23 mars, 2010

.: Rått kött > råttkött :.

Den här layouten är ett bra tag sedan jag gjorde, den lades upp på swe-bloggen förra veckan och var till den veckans färgutmaning.

En rätt söt historia ligger bakom hela layouten faktiskt. Sambon stor och lagade lördagens middag (ngn gång innan jul typ, men det har inte betydelse) och F kommer förbi och frågar vad det blir för mat idag. Sambon svarar vad det blir och F frågar om han redan nu kan få smaka en bit av det köttet som redan ligger färdigskivat på skärbrädan. - Nej, det går inte F eftersom det är rått kött. - Jasså, ska vi äta råttkött, svarar F. ;-)

Se där vad lite som behövs för att en söt liten historia ska upprättas. :-) Tänk sedan om man särskrivet det hela. Då blir det verkligen rått kött eller råttkött. Vad skulle du helst äta av det, om du var tvungen att välja - råttkött eller rått kött?

Här är iaf layouten i fråga, en väldans enkel sak där jag använt ett papper med veckan alla dagar på och sedan skrivit journalingen på just lördagen. Sååå roligt att ha detta noterat för framtiden. :-D

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...