08 december, 2007

Systemkamera

Går i inköpstankar. Men, behöver lite tips om vilken kamera ni tycker är bäst. Har inga alternativ eller så.. ni kan väl bara skriva en liten kommentar om vilken kamera ni har, fördelar och nackdelar med den.

4 kommentarer:

Jo sa...

Jag har en Olympus E-410 som jag tycker är jättebra. Kan inget om några andra, knappt om den jag har, men jag tycker att korten blir fina och den är superenkel att använda.

Anonym sa...

Nikon D40x, älskar den och det finns massor av finesser, av vilka jag kan INGA ännu, för när jag har tid att sätta mig och leka med kameran, då har solen gått ner för länge sedan...och blixt är inte min favorit! Men den finns till extrapris på många stora elektronikföretag nu...

Som vanligt scrappar du såå fint!
Annika/annika5064

Jenny sa...

Jag har en canon 400d och är supernöjd med den! Den är enkel att ha att göra med och så.... Men det verkar som att canon, nikkon etc är ganska lika, alla som jag känner är nöjda med sina kameror oberoende på märke men man måste nog känna vilken man gillar bäst - lite personkemi sådär :-)!

O du! Supersnygga grejjer som alltid! Glad att du är tillbaka o visar upp dina grejjer :-)

bitte71 sa...

Vi har en NikonD70 och är supernöjda med den - tar bra bilder och har massa inställningar som jag inte förstår mig på *harkel*.
Kul att du beslutat att börja blogga igen och visa upp dina fina alster!
Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...