29 augusti, 2008

More than 5 photos

Såg att Swescrapbook lagt ut min tolkning av att scrappa med fler foton än fem och så här blev den. Det är foton från ett och samma fototillfälle som ni säkert kan se och F håller på och gör en massa miner framför kameran. Det är inte sååå ofta som han ställer upp på den typen av projekt så det gäller att hänga på de få gånger han verkligen vill.

Inte så mycket konstigheter på layouten rub-ons (de silvriga) i form av olika ramar, sedan lite papper från Pink Paisley. Allt material har jag fått från de utomordentliga kiten från Studio Calico.

04 augusti, 2008

.: Svårt! :.

Att det kan vara så svårt att komma igång med bloggandet efter en liten semester. Det trodde jag inte. Vi har snart varit hemma i två veckor och under de två veckorna har vi mest bara badat och solat. Det har varit underbara veckor och lika underbara veckor hade vi uppe i norr också. Sol, bad, familj och vänner, mat, vin och lek. :-)

Förutom sol och bad här hemma har jag hunnit med trädgården lite samt scrappat inte mindre än åtta layouter. Hade ett litet flow härom kvällen och ett av resultaten kommer här.


Den handlar om F när han springer runt. Ibland (iaf tidigare, detta foto är från januari i år) så räknade han "1, 2, 3, 4, 6, spring" innan han sprang iväg. *gulleplutt* (material från Studio Calicos månadskit)

Å sen har den finaste kollektionen kommit hem idag och jag är lyrisk. Maila mig för beställning från den 11/8.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...