30 januari, 2015

.: Case :.

Den här layouten är inget annat än en case från den här tjejen. Vilken inspiration!

29 januari, 2015

.: Sticky :.

Här har jag skapat en layout med den senaste månadskitet från Studio Calico. Titeln fick bli på engelska eftersom bokstäverna inte räckte till det svenska ordet kladdig.

28 januari, 2015

.: Egna enamel dots :.

När jag gjorde den här layouten hade jag i åtanke att försöka göra egna enamel dots. Jag har använt mig av vanliga paljetter som jag har 3D-lackat i flera omgångar. Funkade bara fint.

27 januari, 2015

.: Tisdag :.

Satt igår på min lediga dag och beskar ett antal layouter och hittade då att jag inte visat några layouter från förra året. Tänkte visa en av dem nu. Har använt en pärlplatta som A har gjort och på fotona på layouten så pärlar hon precis den pärlplattan som är med på layouten. Bevara minnen!
Layouten är gjord av restpapper, avdelningen favoriter.

26 januari, 2015

.: Skiss vecka 5:.

Veckans skissinlägg kommer här. Hittills har jag skapat till alla skisser på swebloggen. Här kommer veckans tolkning. Ringarna har jag stämplat med en toalettrulle och strecken runt om är ritade med en tunn penna. Inga mönstrade papper, men det behövs ju inte alltid.

19 januari, 2015

.: Skiss vecka 4 :.

Älskar att skapa layouter med väldigt många foton på. Ett, tu, tre så har man skapat en layout om en hel händelse där man fotat väldigt många foton. Perfekt vid t.ex. jul, födelsedagar eller som här när vi var på Grönan.



18 januari, 2015

.: Helgens alster :.

Helgen har ägnats åt att hjälpa äldste sonen räkna och träna på multiplikationstabellen. Jag har redan en layout i huvudet, samt en titel. Svårigheten har varit att få ta foton på honom. Får aldrig göra det nu för tiden...

Har också skapat en layout i helgen, eller egentligen två, men en är till en utmaning på Swescrapbook så den får ni se sedan. Här är den jag gjorde igår.Bakgrunden är vit, men det är inte lätt att fota under usla förhållanden. 

12 januari, 2015

.: Top 10 layouter 2014 :.

Tänkte sätta ihop ett inlägg med mina favoritlayouter från förra året. De kommer utan inbördes ordning. Samtidigt som jag kom på detta så ville jag kolla hur ofta jag hade gjort det tidigare.. Det var inte alltför ofta. Bara två ggr, 2013 och 2007.


Här kommer iaf förra årets favoriter. Totalt antal gjorda layouter är 67 st.











.: Skiss vecka 3 :.

Här kommer min tolkning av veckans skiss på Swescrapbook. Hittills har jag skapat till alla skisser detta året. Hur många kommer jag att skapa till i år? Skisser är nämligen det jag inspireras mest av. Vad inspirerar dig mest?

11 januari, 2015

.: Nyskapat :.

Så har jag kommit igång igen efter julledigheten. Vilken härlig ledighet det har varit! Men, det är härligt också att vara tillbaka i rutinerna igen - ja, för de sätter sig med en gång. Kanske lite segt att somna kvällen innan första jobbdagen, men annars så.

Jag har scrappat två layouter idag (en som jag visar nu, och en i morgon) och nu känner jag att det hade varit bra med mer ledig tid. I morgon är jag förvisso ledig (lediga måndagen - YES!), men då är lilla jag också ledig och ja, om hon vill pyssla - vilket hon ofta vill så kanske det blir mer pyssel. Men, ligger snön kvar ute så blir det ute i snön istället. Vi får se! Ni får iaf se den ena av layouterna nu, precis som utlovat. Det mesta materialet kommer från kit från Studio Calico (förutom "tårtpapperet" och snöflingebradsen som jag hittade i en gömma). Pappersremsorna bakom fotona är helt enkelt sånna remsor som finns med på nästan alla papper. Har sparat dem och nu använde jag de som gick i blå nyans. Ville ha en kall, krispig sida.

05 januari, 2015

.: Årets första skiss - igen :.

Ja, nu är det verkligen 2015 och årets första skiss är här - om än det redan är vecka 2.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...