24 mars, 2014

.: Skiss vecka 13 :.

Idag är det dags igen för en skiss på Swe-bloggen och den här veckan är jag med igen.
Så här blev mitt resultat. Gå gärna in och kika på de andras fina layouter också.

22 mars, 2014

.: Man ska aldrig ropa hej! :.

Strax efter jag hade skrivit förra inlägget så började mellanbarnet klaga otroligt mycket på magont och illamående. Väldigt illavarslande! Tog inte lång tid innan det blev magsjuka av det. Blää! Det värsta som finns bland snabbt övergående sjukdomar. Uscha! Jag får panik av det och kan liksom inte vara som vanligt. Vill knappt äta, eftersom jag brukar få skiten själv och har jag inte ätit så mycket så finns det ju inte så mycket som kan komma upp. Eller hur? Har i alla fall stoppat i mig vitpepparkorn i ett förebyggande syfte.

.: Snabbscrappat :.

Idag har jag skapat en layout om den fantastiska våren. Den helt underbara våren! Å att få ha den så länge är helt otroligt. Men, det negativa i kråksången är att vi knappt haft någon vinter den här säsongen. Besvikelse! Vill absolut inte ha någon långrandig historia utan mer kort och intensivt. Den här vintern var ingenting, eller kanske ska jag säga för kort. Jag har skottat snö en gång och maken två gånger. Ingen av de gångerna har vi behövt lyfta bort snön utan har bara kunnat skjuta skyffeln framför oss. När hände detta senast? Jag har aldrig varit med om det. Ja, hur som helst så det närmaste vinter jag varit är när jag var i Idre och det var precis då som det var snö här i fyra dagar också. That's it!

Därför blir jag ännu gladare när våren kommer och det gjorde den med besked i början/mitten av februari. Snödroppar och krokusar! ♥ Snart dyker det upp påskliljor och annat också. Just love it!

Layouten är skapad med inspiration från en skiss på Allt Om Scrap.

Detaljbild

06 mars, 2014

.: Pl-layout :.

Idag utmanar vi er inne på Swe att skapa en layout med pl-teknik. Pl-teknik är den teknik man använder när man håller på med Project Life. Project Life är ett sätt att skapa som många använder idag. Man har fotoplastfickor och en massa kort + dekorationer och man kan göra ett uppslag varje vecka eller månad eller vad man nu väljer. Här är iaf min tolkning av det.

04 mars, 2014

.: Lucia :.

Jag tänkte visa en layout som jag skapade efter en skiss inne på Scrap&music. Man skulle följa skissen, jag valde att spegelvända den och sedan skulle man ha med någon strof eller titeln från låten Don't worry, be happy.

Min layout blev så här.

03 mars, 2014

.: Skiss vecka 10 :.

Det här var en rolig layout att göra. Skissen som jag följde var väldigt clean & simple, men jag ville inte att min layout skulle vara precis så clean & simple. Jag började med att mista bakgrunden och sedan la jag till en doilie. Smashade dit fotot och sedan var det bara att dekorera. Det största frågan var vad jag skulle döpa layouten till. A äter nutella och säger att det är något som börjar på b... som hon äter. Jag ville inte döpa den till det så det fick bli @frukost som jag tycker var lite fyndigt.

02 mars, 2014

.: Cutie pie :.

Innan vi åkte till Stockholm på vårt sportlov vecka åtta så var jag inne i världens scrap-flow. Det var så roligt att skapa och det gick snabbt och jag blev nöjd med det mesta. Layouten som jag ska visa här påbörjades innan vi åkte och blev klar nu i helgen. Har använt mig av lager-på-lager-teknik. Vimplarna har jag först målat med gesso och sedan tryckte jag ner en mall så att det blev lite struktur på dem. Efter det målades óch stämplades dem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...