28 januari, 2014

.: Sirap i Paris del 4 :.

Nu är snart januari slut, vilket även innebär att det idag är det sista inlägget från mig med alster som jag skapat med material från Sirap i Paris. Den här veckan visar jag upp två alster. En vanlig layout och ett minialbum som jag knåpat ihop.

Först layouten! Bakgrunden är vit, även om det här ser ut som att den är ljusrosa. Jag har däremot stänkt med lite rosa Perfect pearls (som puder som man blandar med vatten). Papperet är från Pink Paislee. Jag har målat en tag och även på den har jag stänkt med perfect pearls. Titeln Hey Gorgeous är förtryckt på papperet. Praktiskt tycker jag!

Vidare då till mitt minialbum. Jag har målat det blått först och stämplat med tre olika stämplar för att få till en snygg bakgrund. Jag har använt det sättet på alla sidor för att få till en enhetlig blick. Jag har sedan använt ett papper med flera olika "papper" i papperet, som små rutor som jag skar ut och använde ihop med årsfoton på F. Började med hans födelse och fortsatte ända tills hans nioårsdag i augusti förra året. Sjäva albumet är ett dragspelsalbum och väldigt lättarbetat. Dekorerade gjorde jag med stjärnor samt några datumstämplar där jag fyllt på med lite information om varje foto. Det tar inte för lång tid att få ihop något fint och det är en perfekt gå-bort-present. Även om detta inte blev en sådan... Stora sonen blev väldigt förtjust i den och vill ha den på sitt rum.

Här ser ni alla mina smålayouter. Varje sida är ungefär 12x12 cm


27 januari, 2014

.: Skiss vecka 5 :.

Så är det måndag igen. Det känns inte som att det är annat än måndagar och fredagar i veckan. Idag är jag i Idre med min klass. Jag har därför schemalagt det här inlägget för att det ska kunna visas samma dag som det publiceras på Swebloggen. Gå gärna in där och titta vad de andra tjejerna skapat.

Detta är en riktig jullayout! Roligt att göra med guld och rött och roligt att minnas också vilka julkort man har skickat! Vet att jag för några år sedan sa att jag skulle ha det som grej att skapa med alla julkort i fokus, men jag vet inte riktigt hur det har gått med det... Eller nåt!

25 januari, 2014

.: Färgutmaning :.

Den här veckan har jag publicerat många layouter på bloggen, eller hur? Man kan ju nästan tro att jag har gått och blivit en regelbunden bloggare. Men, hold your horses! Har (läs hade) ett pågående projekt på Instagram den här månaden som gick ut på att fota ett foto/dag på ett särskilt ledord. Det gick åt pipsvängen - igen! Så, vad jag menar är, att detta också mycket väl kan gå åt pipsvängen - igen! Let us hope not!

Jag har skapat en till smällkaramell denna veckan. Den här gången till en färgutmaning och färgerna var rosa, gul och blå (lite åt det pastelliga-knalliga hållet). Här är mitt resultat!

23 januari, 2014

.: Från samma kväll... :.

Fotona som var på gårdagens layout är från samma kväll som fotona till den layout som jag visar idag. Denna layout är inte heller till någon särskild utmaning utan bara en layout som jag knåpade ihop sent i lördags kväll. Letade rätt på några gamla clearstamps att använda och sen var den i princip färdig. Fotona är på mig och dottern (tyvärr i motljus), men ändå, de är där. Inte så särskilt ofta som jag är på bild med mina barn. Oftare är jag däremot bakom kameran!

22 januari, 2014

.: Har hon blivit...? :.

... tokig? Ja, kanske, måhända har jag det, eller så är det högst tillfälligt! Men, nu när jag bloggar så förbenat mkt - varför kommer då inte kommentarerna och besökarna? Trodde det kom med det. Nä, skämt åsido, det trodde jag inte. Men, hade väl kanske hoppats! Du, om det nu finns ngn som läser - som har bloggat ett tag. Hur får man fler besökare?

Ja, jag tänkte inte bara svamla runt utan faktiskt också visa ett till av alla de alster jag gjorde helgen som gick. Här är ett bara för att... Ingen sån där favoritlayout rent tekniskt, men ändå foton som jag älskar och en stund jag vill minnas! Ibland får det bli snabbscrappat och då inte så hög teknisk nivå.

21 januari, 2014

.: Sirap i Paris del 3 :.

Vi fortsätter att visa alster på Swescrapbook som vi gjort med bidrag från Sirap i Paris. Den här veckan har jag skapat en riktig färgklick! Hela ungen är en enda färgklick i sig och självklart fick då  även layouten bli det! Gul, med rosa detaljer. I love it!

20 januari, 2014

.: Skiss vecka 4 :.

Till idag har jag åter skapat till våra vanliga utmaningar på Swescrapbook och för er som varit med på min blogg ett tag så vet ni att på måndagar så är det skissutmaning som gäller. Gå gärna in på Swescrapbbok (länk till höger) för att se vad de andra duktiga tjejerna skapat och skapa gärna en layout själv också.

Jag hade precis fått hem ett nytt kit från Studio Calico när jag skapade efter den här skissen. Har arbetet med 3D-kuddar under trädetaljen som sitter under fotot.

14 januari, 2014

.: Sirap i Paris del 2 :.

Så var då del två av Sirap i Paris underbara kit. Den här layouten är julinspirerad, men jag kunde inte bli annat än det till det underbara bakgrundspapperet, de vackra stjärnorna och de glittriga bokstäverna.

Nästa tisdag visar jag ännu fler alster som jag gjort med material från Sirap i Paris.

07 januari, 2014

.: Sirap i Paris del 1 :.

I januari sponsras Swescrapbook av den här härliga butiken. Jag var en av tjejerna som hade förmånen att få ett kit därifrån och den första layouten jag skapade var denna.

06 januari, 2014

.: 2013 - mina personliga favoriter :.

Som så många andra redan har gjort så tänkte jag visa mina 10 favoritlayouter 2013. De är helt utan rangordning.









.: A. tre år ..

Hej å hå, det är ju bättre sent än aldrig att blogg en layout med foton från As treårsdag. Hon fyller fem om tre månader. På layouten står det -12 och det kan kanske tolkas som -12 kg. Bytte plats på datumet och årtalet efter att jag hade fotat den och orkade inte fota om efter det. I övrigt ser den faktiskt identisk ut. Jag gjorde denna förra året i ett försök att använda upp flera av de Studio Calico-kit som jag inte använt. Någonstans där tog inspirationen tillfälligt slut.

Nu är jag dock igång igen så förhoppningsvis kommer bloggen att fyllas med några alster under januari. Iaf om jag kommer ihåg att blogga dem.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...