24 november, 2013

.: Fotbollstjej? :.

Oj, vad grön den ser ut att vara på min dator! I verkligheten är bakgrunden grön, det är den, men inte riktigt så här grön. Har använt kontrastfärger när jag gjorde den här layouten efter en skiss inne på Swe. Kika gärna in där för att se vad de andra duktiga tjejerna har gjort. Låt er gärna inspireras också!

23 november, 2013

.: Nauders :.

Den här layouten med foto på lilla jag (A) när vi är i Nauders i Österrike i somras. En av dagarna gick F och svärfar en vandring i  bergen, men jag, barnen och svärmor stannade nere i byn och var och lekte i en lekpark. Har använt mig av ett kit med resetema och det är verkligen lättscrappat när man har foton som passar till temat på dekorationerna. Kan annars tycka att resedekosar är svårt att använda på andra typer av layouter (sånna som inte är om ngn resa). Hur brukar ni använda resedekosar? På reselayouter och/eller även andra? Berätta gärna!

22 november, 2013

.: The swan :.


 På samma resa som den jag berättade kort om igårdagens inlägg så kommer detta fotot. Den här layouten har nog ett rätt bra grundtänk tror jag, men huuuh, fotot är så mörkt att man knappt ser vilka det är (men det är jag och F). Den kraftfärgade bakgrunden gör inte resten av dekorationerna och papperna rättvisa. Egentligen skulle jag bara vilja göra om den, men är det något jag har lärt mig efter att ha scrappat i åtta år så är det att istället lära av mina misstag. Man kan inte varanöjd med allt!

21 november, 2013

.: Trip to London :.


Innan min syster och hennes man (då sambo) flyttade från London var vi och hälsade på dem. Vi = jag, Fredrik och A. Pojkarna fick stanna hemma hos farmor och farfar. Jag har använt mig av ett kit från Studio Calico som var med restema och sedan öst på med dekorationer. Denna är jag riktigt nöjd med. Också skoj att få till en layout där barnen inte är huvudattraktionen.

20 november, 2013

.: Romantik :.

En layout i det lite romantiska tecknet. För mig blir det direkt en romantisk layout om man sätter på blommor. Sen har jag förstärkt temat en del med papper med hjärtan på, titeln och även cirkeln tycker jag ger ett intryck av romantik. Vad tycker du?

19 november, 2013

.: Sprudlande glädje :.

Den här layouten är gjord efter en skiss och är väl egentligen inget jag är nöjd med. Det enda att vara nöjd med här är väl fotot. Sprudlande glädje!

18 november, 2013

.: Uppgift, visa gamla layouter :.

 Har flera layouter som jag av olika anledningar inte har visat förut. Den största och egentligen den enda anledningen är att jag inte kommer ihåg att blogga. Det finns liksom inget brinnande intresse i att lägga ut mina alster på min egen blogg. De allra flesta alstrena hamnar ändå på en blogg, på Swescrapbook. Där kan man alltid kolla om man vill se.

Här har jag iaf gjort en lift av en layout. När man gör en lift så inspireras man av en annan layout och gör sin egen med den som utgångspunkt. Fotot föreställer A som 10 månader gammal bebis som hittat alla mina alfabet. Så gulligt!

La även in en detalbild på det ena blomsterklustret.

11 november, 2013

.: Skiss vecka 46 :.

Jag har scrappat igen. Eller det har jag iofs gjort en del sedan förra inlägget i den här mkt eftersatta bloggen. Det kanske är dags att lägga ner den. Jag glömmer liksom bort att blogga.

Här är iaf layouten jag gjorde efter skissen på swe denna vecka.

Med förhoppning om att ses igen säger jag hej då!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...