29 april, 2013

.: Skiss v. 18 :.

Ytterigare en skiss för Swescrapbooks räkning. Denna föll mig direkt i smaken och med ett färskt månadskit (mars-13) fanns det en uppsjö med dekorationer att välja på. På denna layout har jag använt rub-ons för första gången på mkt länge. Jag har också stämplat små visdomsord, använt en mask (chevronpilarna till vänster om fotot) och mistat med svart färg bakom fotot.

27 april, 2013

.: Mobilinlägg :.

Testar att blogga med mobilen. Har försökt många ggr förut, men aldrig fått det att fungera. Månne är det första gången nu?

.: Ombyggnation pågår :.

Tänkte piffa till min blogg lite och har redan börjat. Tyvärr, när jag skulle börja med att välja lite nya färger så fungerar inte malldesignern på blogger. Bara att vänta! Den lär väl funka snart igen - hoppas jag!

Idag har vi varit in till Växjö, vilket kanske inte var ett så smart drag iom att det var löning igår. Blä så mkt folk, så mkt väntande, så mkt trängsel! Huuu! Mycket lugnare att komma hem, sätta sig vid sitt scrapbord och vara kreativ medan regnet sakta avtar ute. I morgon hoppas jag att smhi:s prognos är korrekt så att jag får ut i trädgården och ta hand om nedblåsta grenar, gamla löv och annat med min nya räffsa. Ska bli riktigt härligt! Måtte bara solen skina på den blöta marken.

22 april, 2013

.: Grattis! :.

Idag fyller världens bäste Fredrik år. Världens bäste make och vän! Barnens pappa, mitt allt! Love you!

Passar på att visa ett foto från vårt hemliga bröllop i vintras. Iskallt och snöigt. Brr!

21 april, 2013

.: Självskapande? :.

Papper som detta är ett i mina ögon väldigt självscrappat papper. Det är inte mkt som krävs för att layouten kan tyckas vara klar. Här har jag iofs lagt till en hel del dekosar, bland annat rub-ons, lite fjärilar, rosor, blad, lite washi och ngr knappar. Allt som allt tog inte hela layouten en halvtimme att göra. Så ska det vara ibland, tycker jag!

20 april, 2013

.: Cutest little thing :.

En layout där jag är med på bild, vilket inte alls hör till vanligtheterna. Det är viktigt att skapa ngt med bilder på mig själv också, även om jag inte är ensam på denna. Det är så sött så jag går av av att bara tänka på att tiden med dessa härliga barnpussar inte varar för evigt. ♥

19 april, 2013

.: En hyllning till fredagar! :.

Ännu en vecka lagd till handlingarna. Jösses vad tiden rusar iväg på det stora hela. Denna vecka tycker jag dock har varit otroligt seg och det var oväntat långt till fredagen. Men, när den väl kom så var den så välkommen! Fredagar är sköna på jobbet då vi bara jobbar till 13 och sen väntar en hel härligt skön eftermiddag hemma, en timmes träning och sen alltid en god kycklingrätt till middag ihop med ett glas vin. Lovely!

På fredagar finns också all den där tiden man saknar i veckorna. Tid till att tvätta. Tid till att plocka ihop saker som blivit liggandes genom veckan på ställen där de inte hör hemma. Tid till att vara ute. Tid till att bara sitta och ta det lugnt med vetskapen om att helgen väntar runt hörnet och att man är ledig i tre dagar (ja, jag har min lediga dag på måndagar). Underbar tid!

Tiden just nu ägnas åt bloggande, lite scrappande, invigande av nya tvättmedlet som blivit hembeställt i stor hink á 20kg, nedladdning av skype och en massa annat. Fredagar är helt enkelt bäst!

Har också precis alldeles nyss, innan jag hängde upp första tvätten som tvättades med nya tvättmedlet beskurit två layouter som jag inte visat innan. En av dessa layouter tänkte jag visa er nu. Eller er? Vilka är ni som läser den här bloggen? Finns det ngn där ute eller skriver jag för en tom massa? Ge er gärna till känna så att jag får veta om där finns ngn?

Här är då layouten som jag visar ikväll. I morgon visar jag en annan.
Allt material är från månadskit från studio calico. Twinetråden och den stora gröna knappen kommer från andra kit därifrån, allt annat är från samma kit. Layouten handlar om Fs senaste födelsedag.

17 april, 2013

.: Moments :.

För ett tag sedan tömde jag några ramar som vi tidigare hade uppsatta i hallen. Då blev detta fotot över och det är ju ett sånt där foto som bara måste scrappas. Kan hända att det finns fler layouter med detta foto, men det struntar jag i. Jag ♥ detta! Här har jag låtit symaskinen gå varm. Sydde hjärtat utan att först rita ut streck, vilket är väldigt vågat för att vara jag. Tycker det blev himla bra faktiskt. Har också satt ut pilar i trä och ovanför dem har jag skrivit barnen namn med minialfas. Söt enkel layout som jag är väldigt nöjd med.

16 april, 2013

.: Alma filur :.

Här är en layout efter en skiss inne på Swe. Jag tolkade även den för vecka 13, men glömde helt bort att visa den i min egen blogg. Detta månadskit var ett riktigt färgglatt kit med många roliga dekorationer och jag har även på denna valt att ha lite flaggor. Märker nämligen när jag skapar att jag är mkt för att ha just det nu förtiden...

A har här letat rätt på min mobil, dragit med sig en köksstol och satt sig i ett hörn i köket, med förhoppning om att hon inte skulle upptäckas. Detta var ngt hon (och hennes bröder gjorde ofta tidigare, men som avtagit nu eftersom jag numera gömmer min mobil). Men, det är helt klart ett minne att dokumentera.

15 april, 2013

.: Skiss v. 16 :.

Så var det då återigen dags för en skisstolkning. Jag kan inte påstå att jag har som mål att tolka alla skisser på swe, men väldigt många ska jag göra i år. Detta är nog den femte eller sjätte i rad - och det är bra för att vara jag. Fotona är från den dagen då vi skulle försöka fota As ärr som hon har i pannan efter att hon ramlat och slagit sig vid 2½ års ålder. Hela den fotosejouren avslutades med att A rullade runt på golvet och bad mig fota henne. Ett roligt minne från en annan lite tråkig händelse som skulle dokumenteras... Materialet från Studio calico och jag har gjort flaggor som dekorationer.

14 april, 2013

.: Blivande musiker? :.

Idag väljer jag att visa upp den sista layouten som jag gjorde för Pappersbitens räkning när de sponsrade några av oss i Swe-teamet. Själva papperet är ett rätt så färdigdekorerat papper som inte kräver så himla mkt. Jag har satt två foton på en rosa fotomatta som jag skar till i en liten båge. Jag har sytt runt fotomattan och dessutom sydde jag fast en bit band som kan ses på detaljbilden. Layouten handlar om när A lekte att hon var dirigent (precis som pappa var då).

13 april, 2013

.: Min nalle :.

Idag har jag fotat av flera layouter som jag gjort den senaste tiden. Flera av dem har jag skapat utan ngt särskilt uppdrag, bara för att liksom. De andra kommer jag att visa allt eftersom de dyker upp på swe.

Här är en layout med ett foto från en dag när jag var hemma och vabbade A. Hon är på bättringsvägen efter en omgång feber och vad är inte bättre då än sin egen nalle? Allt material är från Studio Calico och deras månadskit. På tagen har jag skrivit min journaling.

På påsklovet städade jag upp ordentligt bland alla kartonger som blir över när man får sina kit. Jag tror vi slängde 12 kartonger på återvinningen efter detta och minst 20 kit ligger nu och bara väntar på att jag ska använda dem. De blev liggande när jag hade en av alla scrapsvackor 2011 och 2012. Nu är jag inne i ett litet flow igen och har börjat arbeta av ngr kit. Kanske skulle man sätta prenumerationen på paus?

08 april, 2013

.: Visar upp! :.

Nu har jag varit så där slarvig igen. Har glömt att visa upp layouter som jag skapat för swe, men också bara för att. Det har ju gått två veckor sedan sist och då har swe nog visat upp iaf tre-fyra layouter som jag gjort. Efter alla dessa lo:s så har jag själv varit inne i en period där jag inte har velat scrappa. Istället har jag bakat, bakat och bakat lite till. Samt virkat en Hello Kitty-mössa. Lilla söta A fyllde fyra år i lördags och till henne var mössan och hon ville ha kak- och tårtkalas och så fick det minnsann bli. 13 sorter, 14 med tårtan!

Men, nu till en av layouterna. Jag väljer att först visa upp den som är gjord efter dagens skiss. Har målat med akrylfärg och sen öst på med dekorationer. Papperet i sig är ju också en enda stor deko, det blir liksom lite mer liv i layouten med ett sånt här papper.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...