22 mars, 2013

.: Sponsor del 2 :.

Här är den andra layouten som jag skapade med sponsormaterial från Pappersbiten. Finfina papper från Reprint och lite enkla dekorationer, bland annat en spets som jag sydde fast och två rosetter som jag först färgade in så att de skulle passa till min layout.

18 mars, 2013

.: Skiss v.12 :.

Den här layouten gjorde jag förra helgen med ett då rätt nytt kit från Studio Calico. Färdigmatchat och klart - bara att göra klart! Ja, så är det faktiskt ibland, bara att göra klart!


11 mars, 2013

.: Skiss v. 11 :.

Nu har vi snart kommit in i mitten av mars och skissen inne på swe är inne på elfte veckan detta år. Jag har återigen tolkat skissen och så här blev mitt bidrag. Har gjort en väldigt fri tolkning denna vecka och använt tre foton istället för det som skissen kanske säger (ett). Men, som sagt, allt är en tolkningsfråga.

09 mars, 2013

.: Sponsoralster :.

Denna månad är vi några tjejer i sweteamet som är sponsrade av Pappersbiten. En av dessa tjejer är jag och jag har hittills gjort två layouter med material från kitet som jag fick. En av dessa har redan visats på Swe och nu visar jag den i min egen blogg.

Detta var ett papper fyllt med hexagoner och i somras var vi på Borås djurpark och där fotades det rätt mkt. Fick därför idén om att skära flera foton som hexagoner och sen vara dekorera lite eftersom papperet i sig också är rätt så dekorerat. Så här blev resultatet.

Om några veckor får ni se fler alster från denna utmaning.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...