10 december, 2012

.: Försök till romantik :.

Denna veckans skiss på swe lockade mig till att försöka mig på en lite mer romantisk touch på layouten. Jag vet inte hur pass jag lyckades med vad jag företog mig. Bedöm själva.

03 december, 2012

.: Skiss vecka 49 :.

Jag må ha ett riktigt flow med mitt skapande just nu. Det är nog iaf femte veckan som jag har skapat efter skissen på Swe. Här är mitt resultat denna veckan. Allt material är från Studio Calicos oktoberkit. En riktig färgklick i oktobermörkret. Fotot gör en lite sugen på ljusare och grönare tider. Men, var sak har sin tid. Eller nåt!

02 december, 2012

.: Virkad tax :.

Första advent och idag har jag äntligen plockat in barnens sandlådeleksaker. Det var väl på tiden för idag har det faktiskt börjat snöa lite lätt. Vi hoppas på mer! Har också bakat mina första biscotti, de är med saffran i och står just nu inne i ugnen för att torka. Under tiden som de gör det så har jag städat mitt scrapbord och nu ska jag lägga in lite bilder på min virkade tax. Eller min och min.. Alma tog rätt snart över rättigheterna över den så nu är det hennes. Tycker hon, och jag också förvisso. ♥

Det tog ett bra tag att virka denna. Den är väldigt lång precis som taxar ska vara. Har inte riktigt fått till nosen, tycker jag, men det är inget som Alma bryr sig i och då ska väl inte jag göra det heller. Eller?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...