27 november, 2012

.: Skiss vecka 48 :.

Den här layouten är gjord efter en skiss på Swe och jag är väl egentligen inte helt nöjd med den. Så här i efterhand hade jag nog sytt en söm på det randiga papperet som extra inramning. Men, det är ju inte försent att göra än... Material är från Studio Calico.

19 november, 2012

.: Veckans skiss v. 47 :.

Oj, vad tiden går. Snart är det jul, nyår, ledighet och allt vad som följer med det. Har inte den här terminen gått fort så säg? Tiden bara rusar fram. Stanna!

Jag fortsätter att visa mina layouter som jag har gjort för Swes räkning och det är i vanlig ordning efter en skiss jag har skapat. Här kommer den:

Layouten är gjord med en godispåse till bakgrund och sen flera olika dekosar som ingår i mitt uppdrag - göra slut på äldre scrapdekosar. Fotot är från sommaren 2011 när vi är på väg till Vaxholm med en skärgårdsbåt. Lovely! ♥ Måste göras flera gånger!

18 november, 2012

.: Virkat :.

Efter snart ett år så är det väl dags att visa den här lille krabaten för omvärlden. Det är As älskade robot som jag har virkat. En ganska komplicerad virkning på sina håll. Det som jag tycker är svårast med att virka amigurumis är att fästa fast allt. Man virkar armar, ben etc för sig och sen ska man sy fast dem och jag tycker att det är svårt att få dem att fästa ordentligt. Tips?
 
 

12 november, 2012

.: Veckans skiss :.

Jag har varit mycket kreativ den senaste tiden. Vet inte om det är pga att jag varit hemma mkt? Kan vara så. Det har varit en del sjukdomar och elände som satt käppar i hjulen för jobbet. Har nog nästan precis återhämtat mig från den värsta ögoninflammationen jag någonsin haft. Snacka om att det kliar i ögonen och att det rinner, irriterar och är allmänt överjävligt. Tur att vi hade ögonsalva hemma sen tidigare fall. Båda sönerna har också haft skiten. Nu ska jag bara bli av med den sista geggan så att jag kan börja använda linserna igen. Det är ju ett aber, när man inte äger ett par glasögon. Måste se till att införskaffa det, även om jag inte alls gillar brillor. :-(

Hur som haver så kommer här de två layouterna som jag gjorde till veckans skiss på Swe. Gå in där och kika vad vi har inspirerats av och skapa gärna en layout själv som du visar upp.

Så här skrev jag på swe (kopierar in)
En skiss som till en början kändes omöjlig för mig blev tillslut så att jag gjorde två layouter av den. Det blev två st om vårt besök på Grönan förra sommaren. De är väldigt lika varandra, men jag visar båda. Hade en egen utmaning och det var att göra slut på klisterark (där en eller två klistermörken ff fanns kvar) och detta var väldigt effektivt kan jag säga. Bakgrunden är vit, men jag tycker det är svårt att få den att se vit ut efter att jag fotat av layouten.

.

11 november, 2012

.: Sommarens bröllopskort :.

I somras gifte sig min syster med sin älskade James. Bröllopet var så fint och det var en hejdundrande fest efteråt. Vi kommer aldrig att glömma den. ♥

Jag fick såklart ett uppdrag ett tag innan bröllopet och det var att göra ett kort som min far kunde ge bort till brudparet. Visst kunde jag göra det! Samma kväll som jag gjorde kortet till min far så gjorde jag även ett som jag och min familj kunde ge bort.

Jag gör väldigt sällan kort, man kan väl mer eller mindre säga att det är då det är till väldigt speciella tillfällen, dvs det händer nästan aldrig. Därför tog det ett bra tag att komponera ihop dessa. Idéer till det rosa kortet hittade jag på nätet (det med pengarna i s.k pengahållare). I övrigt är det egen design och tänk. Det rosa är det som jag och min familj gav bort.



07 november, 2012

.: Project life :.

2013 det ska bli året när jag ska börja med Project life hade jag tänkt. Naturligtvis ska jag fortsätta att skapa vanliga layouter också. Men, detta sätt lockar mig då jag har så ofantligt mkt foton. Kanske att jag skulle försöka mig på att göra något för tidigare år också. Men, det får lov att bli en senare fråga. Saken är den att det finns så mkt material att välja på.

Vad behövs? Ett core-kit verkar ju bra, för om jag ska sitta och skära till en massa så blir jag nog galen till slut. Å om det då finns färdiga kit så låter det toppentoppen!

Hittade dessa. Grejjen är att jag inte vet vilka jag tycker är finast!? *som vanligt* morr! Å inte kan man köpa alla. Men, önska det kan man! :-D Så tomten, här är en av mina önskningar. Sånna här kort, i någon av utförandena. Nåväl, jag ska ff leta och återkomma med fler önskningar inom detta område! ♥
De två översta är Amber-collection och jättefina!


Sen kommer Clementine edition, också superfina!



Å Cobalt edition!






Sen behövs plastfickor att sätta in grejjerna i och där finns också en djungel med saker. Bäst tror jag faktiskt design A är, iallafall till att börja med, det går alltid att ha fler så småningom! :-) Å dessa. Mmmm!

Ngn som håller på med project life som vill hjälpa till?! Vad behöver jag?

05 november, 2012

.:Månadens visning?:.

Jaha, så har ytterligare en månad gått och jag har skapat lite till Swe som jag kan visa upp. Har ni inte redan kollat in där så tycker jag ni ska lägga den sidan som favoritsida. ♥

Idag har vi som vanligt en skissutmaning igång och du kan kika in här för att se vad vi har gjort. Här är min layout som gick förvånadsvärt snabbt och enkelt att göra. Jag är nöjd! Har använt ett mönstrat papper som ser ut som symaskinssömmar, jag har också kladdat med gesso och stäplat med en pappersrulle. Därefter har jag också dekorerat lite med pappknappar, twine (snöret) och en titel som också fick 3D-lack.

Jag visar också upp denna som jag gjorde till en skiss för några veckor sedan. Också nöjd med den, men jag undrar vad som händer med vår kamera? Det blir inte längre lika skarpa konturer när jag fotar? Har inte direkt råd att köpa en ny så jag hoppas verkligen att det inte är ngt allvarligt. Men, nu har den varit så ett tag så det känns inte bra.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...