28 juni, 2012

.: Klossbygge :.

På den här layouten har jag sytt med symaskinen. Det är ett bra sätt att piffa till en layout på ett enkelt sätt. Detta är väl egentligen inget mästerverk, men jag tycker att jag har fått till det med färgerna mot fotot. Bakgrunden ska vara vit, men den ser lite blågrå ut tycker jag...

27 juni, 2012

.: Blomman :.

Ja, jag är som jag skrev i förra inlägget i bästa form för att visa upp layouter som jag gjorde för flera månader sedan. Har glömt bort dem helt enkelt och det är ingen idé att jag skriver att jag måste skärpa mig med min blogg, för det blir ändå inte så. Det är som med nyårslöften. Det är ingen idé att ge dem. Denna layout är iaf gjord efter en skiss på swe. Har följt skissen rätt så slaviskt och om jag minns rätt så gjorde jag det just för att komma igång efter en scrapsvacka. (kanske det jag borde göra nu med??) Allt material var färdigmatchat från Studio Calico så detta gick som en dans.

.: Scrapblogg? :.

Detta är i grunden en scrapblogg där det är tänkt att jag ska visa upp mina alster som jag gör för min skull - för att jag tycker det är rolig. Jag scrappar även för mina barns skull - för vår familjs skull, för att det ska finnas fina sidor bevarade för framtiden. Tyvärr är det så att det går väldigt segt på scrapfronten just nu. Tid och framförallt ork finns inte över till min älskade hobby. Å inte verkar jag ha tid och ork att lägga in alster som jag redan gjort heller. Har kollat igenom mina mappar nu och hittat att jag inte lagt ut x antal scrappade alster. Så, det är väl dags att visa dem nu.

Den första är ursprungligen gjord till Swescrap, men jag glömde nog lägga upp den där, eller så hann jag inte bli färdig med den i tid innan den skulle ha publicerats. Fotona är iaf från förra sommaren i mammas och pappas stuga och med på bilderna är min moster (blurrad) och älskade A som blåser såpbubblor och kramas. Allt material kommer från Studio Calico.
 

26 juni, 2012

.: Älskade pioner :.

Äntligen blommar mina pioner. Köpte en planta för flera år sedan och sedan har den inte blommat en enda gång. Plantan har blivit flyttat av olika anledningar och det tycker ju inte pioner om. De straffar en med att inte blomma året efter... Men, nu är de i blom och de doftar underbart!


.: Mailbox :.

Jaha, äntligen fick hon tummen ur... så att säga. Ja, nu ska jag visa er vår "fina" brevlåda. Jag gjorde ett litet kollage av tre bilder och la till ett lite romantiskt teckensnitt till det. Ett försök till att romantisera bilderna lite... Lådan är inte fin öht. Å konstigt är det att det på väldigt många brevlådor runt om i byn bildas sånna ringar som ni ser på fotot från ovan. Vad kan det bero på?

Var också tvungen att visa bilden på det trasiga. Det är nämligen så att varje år så går lådan sönder pga plogbilarna. Det är helt otroligt vad klantiga de är. Jag vet inte om det är fler som drabbas av detta? Å efter kontakt med kommunen så låter de bara hälsa att de minnsann inte tänker köpa någon ny låda. Det tänker inte vi heller så länge den står upp. Köper vi en ny så går den ju bara sönder. Trist!

Staketet som vår och grannarnas lådor sitter på är iaf i prima kvalité. Alltid nåt!

24 juni, 2012

.: Hjälp! :.

Jag har inte scrappat på flera månader och nu är det verkligen kris. Kan jag scrappa längre? Jag tvivlar faktiskt på min förmåga trots alla fina papper, dekosar etc. Jag vet inte hur man gör längre. Å, jag vet att det inte finns några särskilda regler att följa. Suck, jag tror det får bli en inspirationsrunda bland favvisbloggarna.

18 juni, 2012

.: Den där lådan... :.

Tänk om jag skulle få tummen ur och lägga upp fotona på brevlådan. Det som är utmaning nummer fyra. Jag har inte kommit längre. Med min takt lär jag ju aldrig bli färdig. Suck... Ja, har vi tur kommer det ett till inlägg under kvällen.

Har också semester nu, fram till och med 13/8. Jihaaaauu!

05 juni, 2012

.: Something I adore :.

Ja, så här ser saker ut som jag avgudar. Det hade varit alltför uppenbart att fota av barnen i 1000 olika vinklar, de lär ändå komma med på ngt annat av alla dessa uppdrag. Detta är ögonblicksfoton från min (vår!) trädgård ikväll. Det är så mkt som blommar, men ändå är det massor kvar, som tur väl är...

Älskade växter, älskade sommar!

04 juni, 2012

.: Oups I did it again... :.

Hör ju inte till vanligtheterna att jag gör inlägg två dagar i rad... Men, se till att ta tillvara på det för ni vet inte när det händer nästa gång. :-D Så här går det iallafall till när jag äter frukost en vanlig vardag. Havregrynsgröt med lingonsylt, ett (eller två! men idag fanns det bara ett hemma) ägg och ett glas juice. Tar jag en macka så är det ett helgbestyr. På helgen är det inte heller så mkt annat än just detta, men det dukas ju fram betydligt mer då eftersom barnen äter hemma då också.  :-)




03 juni, 2012

.: Me, myself and I :.

Efter mycket om och men, kommer här det första fotot (eller flera foton sammansatta till ett) till Photo a day som jag skulle ta mig an. Det är ju nu drygt två veckor sedan jag lovade att göra det. Så... Håll till godo! Här är jag för ngr dagar sedan när solen ff värmde och man kunde vara ute utan att frysa ihjäl. Jag försöker vägra långbyxor oxh strumpor, men det höll fram till igår då blåsten också gjorde entré. Då var det kört! Idag fick jag ta mig till jourläkarcentralen igen för genomgång av hals. Jojomensan, visst var det halsfluss igen och visst fick jag penicillin igen. Suck!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...