30 maj, 2011

.: Måndag morgon :.

Det är måndag igen och det betyder skiss på Swescrapbook. Har faktiskt hunnit scrappa en sida denna gången. Mellan alla sjukdomar fick jag lite tid över. Efter vattkopporna har H nu fått scharlakansfeber. Igår kväll fick han troligtvis en allergisk reaktion mot penicillinet så just nu sitter jag här och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp. Suck! Jag vill veta om det är så att han har fått en reaktion eller om det är så att han inte har scharlakansfeber utan ngt annat ändå (det hör tydligen inte till scharlakansfeber att få svår klåda). Men, medans jag väntar på telefonen så kan jag lika gärna blogga lite.

Igår var vi på konfirmation i grannbyn. Mysigt! Det blev nästan hela dagen och H höll igång hela dagen. Det är faktiskt bara på kvällarna som han säckar ihop fullständigt och igår kväll tog priset alla kategorier.

Vi har också ett projekt på G som aldrig tycks ta slut. Renovering och ombyggnad. Vi har bytt tak på huset och sen så har vi delat på Fs gamla rum så att alla tre barn ska få varsitt rum. Det är detta som drar ut på tiden. Gaaah, det tar evigheter tydligen...

Men, hur som helst, anledningen till detta inlägg är ju faktiskt detta. Min layout om våra vattenmelonmonster. Fotona är från förra sommaren. Har grejjat en del med tagsen, en av dem kan ses som detaljbild under layouten.
vattenmelonmonster

Detaljbild, tag som jag först målat med akrylfärg och sedan lagt på genomskinlig krackeleringfärg. Sist men inte minst drog jag över tagsen med distress ink.

melonmonster detalj1

12 maj, 2011

.: Galen i gunga :.

Vår älskade dotter älskar att gunga. Skulle hon få välja helt själv vad hon skulle göra en dag så tror jag nog att hon lätt skulle kunna gunga i fyra timmar eller så av den. Jag var bara tvungen att göra en layout om detta. Den är helt enkelt kommen direkt och gjord på bara någon timme. Blev väldans nöjd och jag vill få till fler sådana här enkla layouter. :-) Allt material är från Studio Calicos februarikit (jag försöker scrappa i kapp :-D )

alskar gunga

När min mamma, pappa, syster och hennes pojkvän var här nere hos oss över påsk så gungade A också mycketmytcket och en gång somnade hon i gungan. Sötaste pluttan!

alma gunga

10 maj, 2011

.: Pelargonfrossa :.

När jag ser bilderna på denna layout eller när jag kollar på alla foton jag tog förra sommaren på alla fina pelargoner börjar jag nästan att gråta, eftersom många av pelargonerna inte finns mer... :-( De har inte klarat av vintern i källaren. Tyvärr! Men, några av dem har klarat dem och jag får väl ta vara på de som finns och skaffa en del nya istället.

Här är layuoten om mina älskade pelargoner.

pelargoner

09 maj, 2011

.: Fylla fyra år :.

Jag har massor av kit som jag köpt från Studio Calico som jag inte har använt upp, tyvärr. Det är rätt enkelt egentligen att scrappa med kit som redan är matchade, men ibland lider jag av åkomman att jag inte kan skära sönder ett fint papper. Med kitet som den här layouten är gjord av, var det något i den stilen som drabbade mig. Layouten handlar om Hs fjärde födelsedag. Sådana där händelser som jag vill få scrappade, men oftast blir det inte några bra foton att använda. Denna gången är jag rätt nöjd med fotona, trots att jag varit tvungen att använda blixt (eftersom H fyller år på hösten). Layouten är jag väl egentligen mindre nöjd med...

din fodelsedag

.: Skissen denna vecka :.

Skissen denna vecka på Swescrapbook har underbara Helené gjort och jag har skapat en layout efter den. Jag har sytt lite och använt en av mina älskade punchar. Stämplat lite med moln och så lite bling. Färdig! Det tar inte lång tid att göra mina layouter, det som tar tid är att komma på hur jag vill göra och att få 3D-lacket att torka. 3D-lack använder jag nästan alltid på mina rubriker.

Här är den, med en detalbild under.

aka linbana

aka linbana detaljbild

07 maj, 2011

.: Love :.

Den här layouten gjorde jag också till någon utmaning på Swe, men den blev aldrig färdig i tid så jag hann aldrig med att lägga upp den eller något. Den har därefter glömts bort.

Har skvätt med lite mist, använt en overlay samt stämplat en journalingruta. Så enkelt! Ingen rubrik, men jag kallar layouten love.

love

.: Färgutmaning :.

Här är veckans färgutmaning på Swebloggen . Ni får gå in och titta vad alla andra tjejjer har gjort. Själv har jag gjort den här. Härligt klara färger - riktigt roliga att jobba med.

Precis som på den layouten jag visade igår så har jag sytt på denna och när jag skulle göra det höll jag på att få spunk totalt. Symaskinen hade kört ner mataren i botten och jag fick inte till det så att jag kunde mata fram papperet. Det bara körde ihop sig hela tiden. Hittade inte instruktionsboken till maskinen heller. Men, så ryckte sambon in och löste det hela precis när jag hittade instruktionsboken och infon om en spak som reglerer mataren. Jaja, så lärde jag mig något den kvällen också.
tofs

06 maj, 2011

.: Ouops :.

Ingen idé att komma med en massa konstiga ursäkter som att jag inte hinner eller jag har inte lust eller blablabla. Det anda det handlar om är prioriteringar, och just nu prioriterar jag annat än att blogga. That's it! Trots att jag vill, men jag slits mellan två olika saker...

Jag har iaf skapat lite det senaste. En del gamla layuoter (och med gamla menar jag sådana som gjordes för två månader sedan ungefär) och en del helt nytt kommer de närmsta dagarna att visas. Jag börjar med denna:

Gjord till en skiss på Swe, men jag la aldrig upp den på min blogg i samma veva som den bloggades på Swebloggen och sedan försvann den i glömska. Så kan det gå. Jag har sytt och donat en del på denna, annars är det en ganska så enkel historia.
basta trion hosten 2010

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...