28 februari, 2011

.: Skissutmaning på Swe :.

Hihi, idag kommer det också ett inlägg. Det är otroligt! Denna layouten har jag också gjort tidigare, precis som jag skrev igår. Det var i helgen som gick som jag kom på att jag hade gjort den och det är ju ett under att jag kom på att den var till veckans skiss på Swe och ytterligare ett under att jag kom ihåg att blogga den.

Hade egentligen varit trevligt med några närbilder här, men jag har inte fotat det. Närbilder är trevligt för det mesta och ofta ser man då hur mkt uppbyggda layouter blir. Ta tex blomman uppe i höger hörn. Den är i metall och står ut iaf fem millimeter från papperet.

underbara du alma

27 februari, 2011

.: På't igen :.

Att det ska gå så länge mellan mina inlägg fattar jag inte. Men, så är det afi. Har haft fullt upp med barn, familj och jobb. Även fast jag inte ens börjat på mitt vanliga jobb än... Det gör jag ju först till hösten. Men, det är säljandet av kläderna som tar en hel del tid i anspråk, vilket också våra tre barn gör.

Sen kämpar jag på med mitt GI. Tänkte ge det en chans för att se om jag går ner ngr kilon med den varianten. Allt passar ju inte alla. Detta kanske passar mig. Äter iaf kanongod mat och har hittills gått ner fem kilo. Tänkte försöka hinna promenera lite mera och inte bara spinna. På spinningen lär jag väl bara omvandla fettet till muskler och på så sätt minskar jag inget på vågen, bara i omfång... Inte fel det heller, men det skulle sitta fint med ett resultat på vågen också!

Under det här uppehållet från bloggen har jag hållt uppe från min 10-årsdagbok också. Skit också! Men, nu ligger boken vid sängen så nu blir det nog lättare att komma ihåg att skriva. Det är alltså inget medvetet val jag gjort att inte skriva. Det är bara glömskan som satt in. Jag har inte heller scrappat något, vilket lett till att jag inte har särskilt mkt att visa upp. Två layouter har jag sedan tidigare. Gjorde dem till olika utmaningar på Swe, men glömde lägga in dem. Här kommer en av dem, den andra kommer en annan dag.

Allt material till den här kommer från Studio Calico, det bästa kitet!
100830

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...