22 september, 2010

.: Förkyld :.

Mitt i allt valprat går jag och blir förkyld. Å då menar jag verkligen mitt i, för i söndagskväll fick jag såå ont i halsen och ryggen. Natten mot idag slog täppan till ordentligt i näsan. Blää! Ingen lust till ngt alls och ikväll har jag nog t.o.m feber.

Livar upp det hela med en layout iaf.

Den här är en lift och jag har skrivit lite om Fs tankar kring rymden. Enkelt, men viktigt att skriva ner för framtiden!

rymden lift vecka 37

17 september, 2010

.: Valdebatt :.

Tittat på valdebatten eller debacklet kanske man ska säga. För mig finns bara ett alternativ, en sida. Däremot två partier att välja på... Det är det valet som sätter griller i huvudet på mig. Inte vilken sida jag ska välja. Beslutet var redan var fattat innan en nära vän ringde och berättade hur hans sjukdom ter sig just nu. Telefonsamtalet gjorde mig ännu mer på det klara med att det inte finns några alternativ. För vem vill sätta en svårt sjuk man i kö på arbetsförmedlingen? Att sedan utförsäkras från fk och få det knapert ställt när man är sjuk. Är det det Sverige du vill ha? Inte jag iaf!

16 september, 2010

.: Vår sötaste kladdfia :.

Gjorde den här layouten till veckans skiss inne på Swe, men trodde det var vecka 36 nu och tänkte ladda upp den där nu... Men, då upptäcker jag att det är vecka 37 nu. Oups! Har lagt upp den på Swe nu och ni kan gå in och titta på alla andra layouter också. Här är min som är gjord av material från Studio Calicos september-kit.

kladdfia

11 september, 2010

.: Han tappar tänder :.

Vår äldste son är mitt inne i sin "tappa-tänder-period". Den första tappades i mars, eller som han säger själv. Jag tappade den inte, mamma drog ut den. Visst, jag drog ut den, men den satt så löst så hade jag inte plockat ut (mer korrekt beskrivning) den så hade han svalt den. ;-)

Här är iaf ett bildbevis på när första tanden var ute. Numera har han två nya finfina tänder fram nere. Men, nu dags datum är det fem (!) lösa tänder, fyra uppe som blir en rejäääl glugg så småningom samt en nere. Vad ska han tugga med!? ;-)

tand

I morgon har stooora killen sitt första riktiga barnkalas. Vi har planerat lekar och skattkarta. Korv och pytomormstårta och kanske något mer ska det ätas. Mer om detta i morgon! Natti!

08 september, 2010

.: Cool :.

Jag fortsätter att bombardera bloggen med layouter från sommarens flow. De är inte slut än på ett långt tag - om jag lägger ut en varje dag... Här är papper från underbara Pink Paisley. Dekosar är också därifrån. Så himla härligt enkelt när allt är färdigmatchat!

Coola killen dricker ur sommarens häftigaste glas. Jordgubbsglas med inbyggda sugrör! Det ni!

cool kille

07 september, 2010

.: Kladdigt värre :.

Den här knåpade jag ihop i somras när jag hade mitt senaste flow. Får ju ibland det och då flyter allt på jättebra. Synd att det inte kan göra det oftare. Nu har jag inte skapat något på en hel vecka, ungefär. Det stör mig att det är så...

Så här ser vår lilla tjej ut för det mesta när hon äter själv. Det är liksom ingen idé att låta henne ha kläder på sig för då är de förstörda sen... Det är nämligen inte så att hon bara kladdar i sitt ansikte, det är lika mkt på bröst, händer och ibland t.o.m i håret. Mysigt!

Material från underbara Studio Calicos månadskit typ maj (?). Det är papper från finfina October Afternoon (kan de göra fula papper? Tror inte det...) Blommor från Prima och bokstäver (de oranga) från Basic Grey.

stilstudie

Ikväll har jag varit på ett svettigt spinningpass. Nästan lite väl jobbigt, men jag fixade det även denna gång. Några dagar kvar denna veckan, vart tar veckodagarna vägen? De går iaf inte sakta framåt... Snart lördag och dags för Fs barnkalas. Skoj! Det ska bli ormtårta har han sagt och skattkarta. Sen blir det väl lite lekar och dyligt också! Mmmm...

04 september, 2010

.: Inte lätt alls :.

Otaliga ggr har vi väl testat att fota alla tre barn samtidigt. Men, det är inte ofta alla tittar in i kameran samtidigt. Det är de här fem fotona ett klart bevis på. Fotoserien innehåller ytterligare ngr foton, men inget där alla tittar mot fotografen. Dålig fotograf kanske?

konsten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...