26 augusti, 2010

.: On the catwalk :.

Ibland kör jag fast ordentligt och kommer inte vidare i mitt skapande och då brukar jag kika in till AnnaB för inspiration. Så gjorde jag även innan jag gjorde denna. Det blev nog nästan en Case, men det må va hänt.

on the catwalk

Papper och dekorationer från Pink Paisley. Underbart härliga kombinationsmöjligheter. Stjärnan är inte från pp utan ngt annat fabrikat, men den har jag sprayat med mist och sedan torkat av lite överflöd i kanterna. Fotona är från när vårens me&i-kollektion nyss hade kommit hem. Pojkarna brukar bli precis tokiga i att hjälpa mig att plocka upp alla kläder och kolla vilka som passar dem och vilka som är coolast. Roligast denna gången tyckte nog ändå H att det var. Han spexade så framför kameran. Hans storebror var dock inte långt efter. :-D

.: Foxton Locks :.

Har faktiskt scrappat väldigt mycket i sommar och av det har ni fått se inget. Nu är det väl dags att ge er lite. Här är en layout som jag gjort till veckans skiss inne på swe. Kika in där för att se alla andra duktiga tjejers tolkning av skissen. Här är min, sen har jag också lagt till en detaljbild på underbara fjärilar som är min nya passion tillsammans med Maya mist som jag också använt på den här layouten. Annars är det material från Studio Calicos augusti-kit.

foxton locks

foxton locks detaljbild

13 augusti, 2010

.: Legoland :.

Här kommer nu ett megalångt inlägg fyllt med bilder från vår dag på Legoland. Meningen var ju egentligen att jag skulle skriva lite text till var och en av bilderna, men nu har först Photoshop krabbat (vi har inget grafikkort just nu så datorn går inte på full speta om man säger så) och sen var flickr helt omgjort så då krabbade ju naturligtvis det med. Nu finns helt enkelt inte mer kraft vid denna sena timma så jag får helt enkelt lov att skriva det senare. Så länge får ni hålla tillgodo med bilderna.









































LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...