16 april, 2010

.: Jag vann x2 :.

Har inte haft tid att visa dessa layouter. Två stycken som jag gjorde med kit från Stellas och som jag sedan vann med. Beställde hem ett kit med Mme-material i början av januari. Sedan blev tyvärr de alldeles underbara papperen och dekosarna från bland andra Life stories liggandes ett bra tag och jag hade ett tag tänkt att skippa tävligen och istället bara scrappa annat av allt material. Men, så plötsligt fick jag tummen ur.. och skapade två layouter. Den ena efter en bestämd skiss och den andra efter eget huvud/egen skiss.

Den första här är gjord med Life Stories som är ett helt underbart papper (det är det i kraft) med förtryckta ord och meningar. Till det har jag använt mig av papper från Be loved (Mme också), dekosar och lite eget material såsom minialfas och halvpärlor. Denna var efter den givna skissen.



Här är layouten som jag skapade efter en egen skiss och även den är ju gjord med papper från Mme + lite dekosar i forma av rosor, blad & lite spets. Har sandpapprat det rödrandiga papperet för att få det lite mer softat och passa in till det underbara life stories-papperet som är i mitten av cirkeln. Så enkla lättscrappade papper. Kan inte bli fel!



Vann 600 kr att handla för hos Stellas + att jag ska få vara gäst-Dt en månad. Wiehoooo! Igår kväll satt jag och kollade in stellas sida för att se vad jag ville shoppa. Blev helt enkelt en massa, det är ju inte svårt att köpa scrapgrejjer direkt. Så, nu väntar jag hem en hel hope scrapgrejjs. Åhh, vad jag längtar efter allt.

10 april, 2010

.: Glömde bort :.

Har varit lite mkt nu ett tag och jag glömde helt bort att lägga upp bilderna på våra finfina påskgubbar. Meningen var ju egentligen att lilla A också skulle ha varit med på ett hörn, men då hon var sjuk då så kändes det inte som ngn bra idé - tyvärr. Här är iaf sötaste påskgubbarna - våra alldeles egna. Puss!

Det här är den dagen de hade påskmaskerad på dagis. Barnen fick klä ut sig till vad de ville. I våra barns fall blev det nästan vad de ville. H ville nämligen egentligen vara Kungen i Blixten McQueen Bilar. Mamman i familjen tyckte att det var lite svårt och efter liten diskussion kom bröderna överens om att påskgubbe fick bli bra.

Tyvärr har jag inte fixat i ordning någon bild från när de var påskgubbar på skärtorsdagen än (å tyvärr också för den dåliga skärpan på bilden på F), men det får bli en alldeles egen uppdatering det. Nu måste jag bli klar med detta inlägg så att jag få gå i säng. Trötter måste sova för att vara pigger i morgon då hon ska ut och jobba heeela långa dagen!

100330 (2)

paskgubbar2

06 april, 2010

.: Grattis! :.

Älskade, söta, lilla A fyller år idag! Vår lilla bebis blir 1 år. Tänk vad tiden rusar fram! För ett år sedan låg vi på förlossningen, A (som ännu inte fått sitt namn då) var drygt tre timmar gammal och snart skulle vi få komma till patienthotellet och bara rå om varandra. Det är som om det vore igår, eller iaf inte ett år sedan. Kan någon stanna tiden! Snälla!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...