15 december, 2009

.: Canvastavlorna :.

Stunden är kommen, jag har tagit mig tid att fota och beskära canvastavlorna och nu kommer två av dem att visas här. De två som är beställda. De som är till mina barn kommer en annan dag.

Den här är till beställarens son H och först har jag målat grönt med olika nyanser direkt på canvasen. Jag använde vanlig akrylfärg. När den hade torkat tog jag perfect pearls ihop med vatten och sprayade hela canvasen för att få fram ett lite glittrigt utseende. Den är verkligen glittrig, men det syns tyvärr inte så bra när den blivit fotad... På de två detaljbilderna nedan syns det lite bättre att det är glitter på. Har också använt så söta stämplar från tingtura (rankor och prins)

























Denna är till beställarens dotter M. Det var denna jag gjorde först och den fick tjäna till inspiration till tavlan som jag gjorde till H och till mina barn också. Den är uppbyggd på samma sätt som den tidigare. Varför uppfinna hjulet två ggr liksom. Tyckte att det blev enhetligt och snyggt! Även här syns det att jag har glittrat till det lite och även använt stämplar (Vacker som en saga och fjärilar)














LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...