28 november, 2008

Så typiskt!

Satt på jobbet idag och smygsurfade runt på Studio Calico och såg ett av deras underbaaaaara add-on dennna månad och bestämde mig för att när jag kommer hem ska jag lägga in en beställning på Christmas Carol och Noah Alphabeth Stamps. Tyvärr hade Christmas Carol tagit slut, när jag äntligen fick tummen ur att sätta mig här, och jag som verkligen hade förälskat mig i det kitet, gråter floder. Uäääähhh! Nu blev det istället bara bokstavsstämplarna.

Nu ska jag ladda för en kväll i idolsoffan. Ha det!

26 november, 2008

Swe söker flera nya inspiratörer!

Ja, vi vill bli fler och söker därför nya inspiratörer. Kika in på swe för att se vad du behöver göra och skicka sedan in din ansökan till oss. Vi ser fram emot just din ansökan! Och kom ihåg - alla kan söka! Lycka till!

21 november, 2008

Utmaning på swe

Här är en layout som jag gjort till swe . Utmaningen gick ut på att kombinera ihop knappar, rivna kanter och rub-ons. Se de övriga tjejernas bidrag på swe .

17 november, 2008

Se skillnaden på ljus

Fotad och redigerad idag i fullt dagsljus och sol.

Fotad och redigerad igår i totalt bäckmörker och lampljus.


Vilken skillnad, eller hur? Det är mitt bidrag till skisslayouten söndag på scrapperiets cc.

Nu ska jag rusa iväg till dagis för att hämta hem pojkarna.

16 november, 2008

Tack + svar på fråga

Tack för de så härliga kommentarerna jag fått så här i min come back, eller vad jag ska kalla det. Att skapa tre layouter på en helg är för mig något stort när jag under tre månader skapat lika många. :-D Så därför säger jag come back. Come backen känns bra och motiverad. Det är precis som om jag svämmar över av material, för köpt grejjer har jag gjort under min dvala. Det kan jag ju liksom inte påstå att det är särskilt svårt att göra iofs. Så nu har jag massor av grejjer och vet knappt vad jag ska ta av allt. I-landsproblem!

Sandra undrar också vad det är för bokstäver på layouten Hjälpa och det är Sassafras cardstock stickers. Underbara! Förresten Sandra - jag kan inte komma in i din blogg, det är därför jag svarar på din fråga här.

I kväll har jag lagt upp min senaste layout på Scrapperiets blogg, men jag tänker fota om den i morgon när det, förhoppningsvis är bättre ljus än vad det varit i kväll. Precis värdelöst att fota i mörker, inget blir ju som det ska. Blä!

Tattoos

Vilken kväll igår. Jag skapade och skapade i en evighet kändes det som - och det var varken tråkigt eller krystat. Så skönt! Har precis lagt upp min tolkning av en testbild i scrapperiets blogg och här kommer den i min blogg. Har inspirerats av de härliga färgerna och alla former. Det var verkligen roligt och annorlunda att göra denna, eftersom den egentligen inte alls är min stil. Layouten i sig handlar om när våra pojkar skulle tatuera sig med sånna där fejktattoos. Så stolta de var båda två - och naturligtvis skulle de ha dem på båda armarna.

15 november, 2008

Bara hjälpa till lite mamma...

Här är mitt scrappade bidrag till cc:n på Scrapperiet. En layout som handlar om våra pojkars otroliga vilja att hjälpa till för det mesta, men på deras sätt. ;-)

Cybercrop och allmän myshelg

I helgen är det Cybercrop på Scrapperiet och jag har redan knåpat ihop en layout som jag inte har lagt upp än, men ändå. Jag har scrappat. Jag säger det igen - jag har SCRAPPAT! Å, jag har faktiskt några idéer till som jag tänkte sätta i verket senare ikväll. Vi ska bara basta, bada och äta god wokad mat först, men seeen.

14 november, 2008

Paketet fast i tullen! *morr*

Mitt paket från Studio Calico fastnade i tullen denna månad och iom attt dollarn blivit dyrare så blev denna månads paket inte särskilt billigt. Fler med paket från Studio Calico som fastnat i tullen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...