30 oktober, 2008

Idag kom vinsten!


Tack sötaste Heléne. Det var många fina prylar som jag kan använda. :-) Jättekul!


10 oktober, 2008

Resultat

Här är resultatet av det jag knåpade med i söndags kväll. Hyffsat nöjd med den är jag iaf. Lite trist att jag inte hittade de dekosarna jag verkligen ville ha. Menmen, that's life. Nu har jag scrappat igen!

07 oktober, 2008

Underbara höst

Idag när vi gick till dagis hade jag med mig kameran och tog några foton. Höstfärgerna är så underbara, älskar alla olika skiftningar i löven och den härligt klara och skönt friska luften.

F vill alltid cykla till dagis och det får han såklart. Det är snart dags att ta av stödhjulen också. Titta på de härliga lönnlöven!


H i sin tur åker alltid i sin älskade vagn när han ska till dagis.

Sist men inte minst en bild på några av mina ringblommor som "are still going strong".

Idag har vi varit i Nybro, jag och H. Jag skulle leverera lite kläder samt hitta något par leggins å lite mått och gott. Hittade ett par supermjuka och gosiga leggins, ett par grå ribbstickade over knee strumpor och ett par turkosgröna i samma stil. Ska bli så skönt att ha dem till klänning nu när magen börjat jäsa ordentligt.

Nu ska jag sjunka ner i soffan och titta på sista delen av Främmande fågel.

06 oktober, 2008

.: Ett år går fort :.

Då var det dags igen och numera räknar jag inte. Borde ha slutat med det vid 25-års ålder, men nu är det tvärstopp. Jag kan inte förstå att ett år bara kan rusa förbi som detta året har gjort. Men, visst, det är så...

Har just ätit lite tårta och ska faktiskt gå och nana kudden alldeles strax. Är helt slut efter en mycket hektisk dag med diverse olika aktiviteter. Bland annat så har jag börjat kursen på Jönköpings högskola i Digital Bildhantering. Det verkar suveränt bra!

05 oktober, 2008

.: Sortering? Hur? :.

Konstaterade nyss att många dekorationer främst som hängt med i mina kit från Studio Calico försvinner i mängden. Jag har kiten uppdelade precis som de kom, eftersom jag ju vet att de har kombinerat ihop sakerna en gång av en anledning och att det också passar ihop fint. Då slipper jag ju det arbetet när jag väl har tid, ork och lust att scrappa. Men, nu till saken. Jag vill ju inte att sakerna liksom ska bara "ligga" och inte användas. Ni som har kit, hur sorterar ni? Sorterar ni in papperen och dekosarna och allt med allt ert annat material, eller låter ni de ligga som de kom och hur reder ni isåfall ut att ha koll på vad ni har? Jag behöver hjälp med organisationen av mina kit som jag numera snart äger 10 stycken av, varav de fyra senaste knappt är använda...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...