14 december, 2007

Månadskit

Just kollat in denna sida. Tycker både Annika och Malin har så fantastiska layouter och inte undra på då de prenumenerar på de där kiten. Jag vill också! Gärna nu på en endaste gång. (Kanske tomten kan komma med det i sin säck. Snäääälla tomten!) Ska bara ta reda på lite mer kring kostnad osv. Sen blir det färdiga kit för hela slanten. Ja, just det, kikade runt bland mina scannade layouter och kom fram till att dessa tre har jag inte visat innan:

En härlig utflykt dagen efter min 30-årsfest. Syrran och hennes pojkvän var fortfarande kvar här och vi gjorde en utflykt ut till Höneström. Härligt klart väder och busiga pojkar. Lite annat än att bara sitta inne hela tiden.

Usch, dessa bilder påminner mig om den läskigaste resan in till Växjö som jag har gjort. H hade andnöd och vi åkte in mitt i natten till barnakuten. Han blev inlagd där för observation över natten, men de kunde inte hitta annat än en öroninflammation.

När man är liten tycker man om det mesta. Här är det H som upptäcker det underbara gräset. Har ritat en kant runt hela layouten, men som vanligt så har ju scannern sett till att det bara syns på vissa ställen.

13 december, 2007

My hometown

Mitt sista bidrag till utmaningsresan blev så här. Den handlar om min hemstad Umeå. Vi skulle göra en layout med tema "hemma" och detta var det första jag kom att tänka på då.

10 december, 2007

Kräksjuka

Många bloggar om just kräksjukan just nu, därför tänkte jag att jag väl också kunde göra ett inlägg med fokus på just det. F insjuknade natten mot fredag, inget nytt fall förrän natten mot idag då H hulkade. Han har sedan fortsatt hela dagen tillsammans med sin pappa. Jag och F har ägnat oss åt aktiviteter såsom livsmedelsinköp a'la skorpor, coal, blåbärssoppa. Nu hoppas jag slippa detta elände. Blärk!

08 december, 2007

Mönstrat som bas

Har börjat tycka att det är så roligt och otroligt mycket häftigare att använda mönstrat papper som bas till mina layouter. Förra veckan var jag inne i ett sådant stim och här är två av de alstrena.



Å just det. Kom ihåg mitt förra inlägg, gällande systemkamera.

Systemkamera

Går i inköpstankar. Men, behöver lite tips om vilken kamera ni tycker är bäst. Har inga alternativ eller så.. ni kan väl bara skriva en liten kommentar om vilken kamera ni har, fördelar och nackdelar med den.

06 december, 2007

Strålande stjärna!

Här är vad jag scrappat denna veckan. Två stjärnor! Har hängt upp dem i fönstret i rummet där jag sitter och scrappar. Såååå fina!




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...