29 oktober, 2007

Mera kramar!

Gjorde en layout efter en skiss på swescrapblogg förra veckan, men jag glömde bort att skicka in den. Hade alldeles för mycket att göra igår och då jag inte fixade det klart när jag hade gjort den klar så får jag skylla mig själv. Så är det.

28 oktober, 2007

1-åringen!

Här kommer en utlovad bild på vår 1-åring. Äter tårta efter frukosten. Mums!


Å så förra veckans bidrag i utmaningsresan. Jag bara älskar den layouten. Det gjorde tydligen inte andra. But who cares! Har läst flera inlägg i serien om "alla måsten", bland andra detta och detta . Och det är precis så jag känner ibland. Många av dessa utmaningar är ju så bra, medans andra verkligen känns krystade. Å vem är den rätte att bedöma om det är tillräckligt mkt fantasi bakom att använda krympplast till sina layouter eller tops liksom. Å vem har använt det mest annorlunda? Märks det att det är den deltävlingen som har retat upp mig mest? Jag tyckte liksom att annorlunda dekoration verkligen skulle vara något som man inte tänker scraprelaterat till direkt. Blev så förvånad när det var så många bidrag med i den delen med vanliga scrapgrejjer som de bara modifierat om. Vadå ovanligt?! Nu är ju jag inte den som bestämmer vad som ska få vara med, men ska det vara ngt ovanligt så får det ju faktiskt lov att vara det i slutändan också. Eller?


Har använt paper frills för första gången och det bara älskade jag. Å jo, filtband också för den delen. Vilken härlig uppfinning. Layouten handlar om när H och jag blev inlagda på barnakuten för Hs ansträngda andning. Fotona är från morgonen efteråt och H är ganska så pigg.

26 oktober, 2007

Va?! Redan 1 år?!

Nu är jag faktiskt lite nostalgisk. För ett år sedan var vi på förlossningen och snart är det ett år sedan krystvärkarna satte igång. Kvart i tre på natten den 27/10 är H född. Det är ett år sedan. Jag kan inte tro att det är sant. Ett år går alldeles för snabbt och sedan jag fick barn går ett år ännu snabbare än vad det gjorde innan.

Idag har vi tjuvstartat lite med firandet. H har fått massvis med presenter och han har också smakat tårtan. Den var mkt god tyckte han. Sen fick han välling och nu sover han faktiskt. Snart när jag ska gå och sova lär han väl vakna. Det är som om han känner lukten av mig när jag är i närheten och då vaknar han. Han har inget vidare sovrytm just nu. Visst, nu har han sovit sedan 21:30 i kväll, men snart vaknar han nog... *peppar peppar* och sedan är han vaken en gång varannan timme hela natten + att han bara sover 30 minuter - 1 timme på dagen. Det är ett otroligt energiknippe! Men, oj så söt han är älskade lille H. Lägger ut lite bilder på honom i morgon, orkar inte redigera dem nu. Jag är sååååå trött och ska jag orka med Hs tempo i morgon så måste jag nog sova, helst NU!

24 oktober, 2007

.::Redan klar!::.

Ja, det är bara onsdag och jag är faktiskt färdig med veckans bidrag till utmaningsresan. Det brukar jag inte bli förrän dagen innan eller samma dag. Men, nu har jag ingen tid över att scrappa resten av denna veckan. I morgon ska jag till en kund på visning, tre gäster är det och hoppas att de handlar ordentligt. På fredag, en dag innan H fyller 1 år ska vi fira den med hans farmor och farfar, faster, farbror och kusiner. På lördag är det gudföräldrarnas tur att komma hit och gratulera. De tillsammans med ett annat kompispar ska komma då. Sen på söndag har jag två visningar. Jobbjobbjobb. Men, det ger ju faktiskt lite pengar också...

Nu ska jag gå och nana kudden. Har blivit lite väl sena kvällar tidigare i veckan och då H inte har världens bästa nattsömn så blir jag rätt trött om dagarna...

.::Jätteglad!::.

Idag är jag så glad. Har nämligen fått tillbaka alla mina sju layouter som jag skickade in till Scrapbooking m.m då jag var en av finalisterna i den där stooooora tävlingen om ni nu kommer ihåg den. I april redan skickade jag in dem och då tänkte jag att de här de ser jag aldrig mer igen, men nu ligger de här hemma igen. *puss på er layouterna* :-p

Om ni får se dem? Nopp! Inte än, det är kontrakt skrivet på det där. Men, ni kommer att få se alla sju tids nog. Tills vidare får ni hålla till godo med denna, som jag faktiskt får lägga in redan nu.

Tjing så länge!

23 oktober, 2007

Alster från veckan som gått!

Efter en skiss från webmosterhelene. Tack ännu en gång för inspirationen! :-)

Förra veckans skiss på swescrapbook. Blev väl egentligen inget som liknar skissen, men jag var iaf inspirerad av den.

Mitt bidrag till Familjelivs vänskapsutmaning.

22 oktober, 2007

Annorlunda deko!


Har faktiskt använt en cd-skiva till dekoreringen och blev fasligt nöjd själv! Blev också femma i den här utmaningen. Musiken var musik jag lyssnade på när jag bodde i Sundsvall, och visst, jag lyssnar fortfarande på en hel del av de där artisterna, men inte alls alla.

16 oktober, 2007

Pojke med boll!


Min liftning av layouten på Stellas. Gick inte alls bra för den, men jag är kanonnöjd med den iaf! Det var så roligt att göra, eftersom allt bara flöt på som det ska göra när man scrappar...

Något helt annat. Alldeles nyss ringde en granne till mig och berättade att ett litet barn hade varit in på vår tomt och hämtat Fs fotboll å bara gått iväg, eller sprungit iväg rättare sagt. Jag blir så arg!

15 oktober, 2007

Tredje etappen

Näe, inte av Giro Di Italia eller Tour de France. Tredje etappen av Scraputmaningens utmaningsresa är nu avgjord och jag vet inte alls på vilken plats jag hamnade med detta bidrag.


Grejjen var att man skulle använda något med metallicfärg eller något av metall. Jag har målat chipboard med glitterstick, det glittrar... Ja, det är en layout till min BoM och jag känner verkligen att det är roligt att göra lite till mitt eget album också och inte bara till barnen. Därför gjorde jag en till layout till mitt eget album till Utmaningsresans fjärde etapp (använda något annorlunda som dekoration...) Jag är mkt nöjd med den layouten faktiskt. Nu ska jag inte prata mer om den.

Ikväll har jag varit iväg och sålt lite kläder också. Det är fantastiskt roligt att komma ut lite bland annat folk än familjen någon gång varje vecka och att jag sedan tjänar pengar på det gör faktiskt inte saken sämre. Här är vad jag säljer.

Kreativt bidrag

Jaha, nu är det tre månader sedan mitt kreativa bidrag till Scrapbookingmästartävlingen blev publicerat i tidningen . Just därför så ska jag nu passa på att visa er det bidraget. Att få vara med om att bli en av de 25 bästa i landet (ja... å vem är egentligen rätt person att bedöma det? Smak och tyckte är ju såååå individuellt) är så underbart härligt! Det trodde jag nämligen aldrig att jag skulle få vara. Det är också rätt skoj med tanke på att det inte verkar vara någon som är intresserad av att ha mig i sitt DT. Men, det är deras förlust, inte min.

Här kommer iallafall bidraget

Har gjort "eget" mönstrat papper genom att klistra ihop en massa olika papper och dekosar, sen har jag dekorerat layouten med diverse olika grejjer samt doodlat lite runt om. Papperen har jag valt somriga då layouten är en somrig layout. :-o Är faktiskt fortfarande nöjd med denna!

12 oktober, 2007

Uppdatering

Oj, nu var det länge sedan jag skrev i min blogg... Så länge så att jag fått påpekanden om att det är dags att uppdatera. Jag har faktiskt ett försvar till varför det blivit som det blivit och jag har ju faktiskt gått och fyllt dam, ja, sambon sa så. Nu har jag ingen tjej i 20-årsåldern längre utan en dam i 30-årsåldern. :-o Jo, jag tackar jag!

Förra helgen var det fest för familjen på lördagen, mina föräldrar och mina syskon var här, syrrans kille också, sen var det sambons familj och halva hans släkt. Summa sumarum var vi 21 personer som avnjöt jättegod exotisk planka, hemlagad potatisgratäng, bullar, kakor, tårta och ett glas vin till...

I morgon ska jag ha fest för mina vänner. Ska bli kanonskoj. F och H ska vara hos sin farmor och farfar och vi ska äta och dricka gott. Håller faktiskt som bäst på att planera en del aktiviteter som ska gå av stapeln i morgon. :-)

Ja, just det, jag vill visa mitt andra bidrag till Scraputmaningens Utmaningsresa.

Här är den:


Så vill jag slutligen visa lite bilder från min 30-årsdag.

Jag säger bara - Mums! Det var en helt gudomlig vitlöksost med på denna planka. Den bara måste jag ha igen!

Skårar den ena tårtan. Fylld med dumlekolafluff och hallonmousse. Ovanpå är det chokladmarsipan och rosa rosor som jag och syrran gjorde.

Filip leker med dammsugarslangen...

H vill vara med hela kvällen när mamma fyller år.

Dumlekolafluff och hallonmousse.


Hallonmousse och passionsfruktsfromage.

01 oktober, 2007

Utmaningsresan 1

Mitt bidrag. Då var jag nöjd med den, nu är jag bara lite nöjd med den... Är lite irriterad på att scannern alltid ska ställa till det så förbaskat med en rand snett över hela layouten. *morr*

Har ju tänkt följa med på den här utmaningen och har även skickat in bidrag 2, som jag inte får visa ännu. Men, nu vet jag inte vad jag ska hitta på, utmaning 3 är ska nämligen innehålla något med metallicfärg. Undrar då om det ska vara färg som man målar med eller om det kan vara något som redan är metallicfärgat? Går inte det är det nog ganska kört denna veckan för min del, tyvärr... Har inte råd att köpa något och inte tid att åka in till stan heller och köpa något... Får se vad jag hittar på. Vore ju faktiskt roligt att vara med på alla! Tycker det verkar häftigt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...